Frukost hos familen Coco!

Coco verkar vara sjuk, eller på väg att bli aller något, hon är hängig och gnällig.
Nu ska vi alla sätta oss till bords och käka frulle, sedan bär det av mot vingåker! Tjoho vad vi alla längtar!
Ses och hörs eventuellt därifrån! Tjipp!

Hejsan Cocos vänner! / Mamma Ellen.

Förlåt att vi varit borta från bloggen så länge.
Och när vi väl varit inne har jag bara skrivit halvdant. Det börjar ju bli sommar, Coco liten börjar bli stor, hon kräver mer och man får mindre och mindre lust att sätta sig vid datorn och skriva. Just nu så känns det tungt som satan att vara Cocos mamma, för från och med idag så är jag inte mammaledig längre. Från och med idag så kommer pappa Johan att vara hemma med Coco till i November eller mer, och jag ska börja jobba heltid igen direkt efter vår lilla resa hem till sörmland. Det är med tunga sorgsna fingrar jag skriver det här. Året som gått har varit det bästa året i mitt liv. Jag kommer att sakna tiden med Coco så otroligt mycket, det är tur att hon finns kvar och kan leka med mig på kvällarna när jag är hemma, och att vi nu kan äta middag som en hel familj och ha lediga helger tillsammas som en "Vanlig familj".

Jag hoppas på att få skrivlusten tillbaka inom kort, men tills vidare så får vi hålla tillgodo med tidigare inlägg. Passa på att gå tillbaka från början och se hur mycket som hänt! Man blir nästan stum. Hon var så liten och hjälplös,. och nu är hon en stor liten person som bits för att mamma vill vila ibland, och som trummar på magen och slåt sig u huvet för att få mig att skratta. Hon är envis som attan och har en vilja av stål. Lilla Coco. Nu sover hon sött, hon är en klocka att natta och dagarna med henne bara rusar förbi! Idag var vi på loppis. Hon fick sin första My Little Pony för en krona! Glad i fem minuter. :)

Vi hörs vänner. Kram på er


Mamma är trött.

Hej vänner! Mamma har inte orkat hjälpa mig med bloggen. Kan snabbt berätta att vi mår fint, vi gör det vanliga, vi har en ganska lång ensam helg nu, sen bär det av till mormor och morfar på måndag! Härligt. Vi har varit mer på grönan och åkt bl.a. Trummeliten och sagoslottet, film finns. Sedan har vi lekt med Mia och Alex, och i morgon är det mamma Gunborg på axeltorget!! Ses där? Kram från oss

Om idag.

Hej igen!
Idag gick vi en tur i stan med Moa och Emelie. Vi fikade i Haga och så åkte vi spårvagn hem.
Det var i princip allt.
Jo just ja, jag ställer mig upp själv OFTA nu, minst en tio tjugo gånger ikväll. Spännande och sjukt jobbigt!

Här kommer två bilder från idag!


Flirtar med tanter på fiket :)


Åker spårvagn i vagn, med Moa.

Hörs i morgon, då ska vi ha städ-dag och ta hand om varandra <3

Hej vänner!

Ett kort klipp från någon dag tillbaka.
Släpar runt på en IKEA kul-ställning som om det vore en lära-gå-vagn. Man ska vara KREATIV, det har mamma lärt mig! Men usch så tungt det var!


Hej på er så länge!

Hejsan!

Idag tänkte jag bara berätta lite smått. Vi är två trötta brudar idag av någon anledning?
Vädret var strålande tills vi väl kom ut på promenad idag! Hahatypiskt va, vi gick en halvtimma och sen vart det molnigt medan vi var inne på Torget, så vi åkte hem. Vi hade förlite kläder på oss. Vi fick med oss en vit spetsklädd solhatt med hakband och två par rosa strumpbyxor på rea. Kanonklipp, På Lindex såklart!

Pappa lagade mat till mig, det blev köttfärsås, den åt jag ikväll. Gott var det, jag fick färskpotatis och ärtor till.
Pappa jobbar kväll så jag och mamma har det lugnt och skönt ;) Vi har mysit i soffan, dansat tango till deportees i vardagsrummet, kladdat mat i håret och lekt med telefoner. Telefoner är min favoritlek just nu.

I morgon ska vi, om vädret är okej, ta en promenad genom Haga, det var evigheter sedan!

Nu ska mamma dimpa ner i soffan och jag ska somna!
Nattinatt

Två snabba klipp!

Tjenare!
Idag har vi varit på Willys med grannen, sedan på triumfglass andrahandssorteringslager, WOW vad billgig glass!
Vi köpte på oss. Även en sort som jag får äta utan socker med bara frukt i. Läskigt att äta glass, vet inte om jag gillar det eller om jag tycker det är läbbigt?

KLIPP:




Sedan så gick vi till vallen för att se på minivarvet, grannarna drog med oss för att se! (alla barnen som springer göteborgsvarvet!) Det hade varit någon för Agust! ;)
Själv så hejade jag på och klappade händerna och tjoade lite! Det var ganska kul och jag längtar tills jag får springa...
Jag har även hunnit med en hel del sandlådelek, vi köpte hink och spadar på Willys för under 40 kronor! TIPS!

Här kommer ett klipp på mig när jag ringer till min vän Moa, jag kan tjata i telefonen precis som mamma!

KLIPP:


Kram på er


Sommar!

Hejsan!
Jag är verkligen ett sommarbarn! Jag skiner som solen av en dag i värmen. Idag var det ju Göteborgsvarvet, och alla var ute och tittade på alla som sprang. Och alla som inte tittade gjorde som vi- Gick till Liseberg.

Pappa, mamma jag och Moa och Moas pappa knatade iväg efter lunch idag, vi ville väl mest bara skrota runt i solen men så kändes Liseberg bra, så vi gick dit och trängdes. Jag fick åka min första karusell! Jag tyckte den var ganska mesig om man gämför med pappas tuffa luftsvingar och när han hänger mig uppochned. Men det var roligt och jag sparkade på hästan som man gör på riktiga hästar! KUL!

FILMKLIPP!


Vi gick även till kaninhuset och så fick jag träffa de gröna rackarna för första gången. Jag grät. Hejdlöst. Skiträdd! Men mamma fick ett par bra bilder innan jag bröt ut helt!





Bredvid kaninernas hus så ligger lilla scenen, där fick vi se en barnteater med kaninen Lisen och tre andra fräcka teaterapor! Jag var hänförd!

Sen så fikade vi mellis på Hamnkrogen och de vuxna blev bjudna på "dagens" Tummen upp för det plejset! Efter det så sov vi barn i vagnarna och så traskade vi hemmåt.

Massvis med bilder från dagen
innan vi gick kommer här:


Gungade med mamma och pappa när vi väntade på Moa innan vi gick iväg.


FILMKLIPP!

Gnisslande gunga men det är lika kul varje gång ändå!




Gungade på en annan gunga med, en sådan som man ska sitta två på mitt emot varandra. Det var himla skoj det med! Synd bara att ingen satt mitt emot.

Imargon ska pappa kanske vara borta och jag och mamma ska städa och gå långa promenader. Om pappa är hemma får han kanske vara med oss ;)



Igår och idag!

Hejsan vänner!
Hoppas ni har det härligt i sommarvärmen!
Jag gav mamma the best night ever idag! Sov hela natten och vaknade halv åtta! Till och med så att jag själv är förvånad!

Här är dagens outfit - TACK TILL MORMOR!
(Kläderna finns eventuellt kvar i någon H&M butik om man har tur, annars har den ersatts med minst lika fina klänningar! 129:- plus hatten runt 50:-)




Ps, dregelscarfen är tillfällig! (fyra för 100:- på babyproffsen)

Nu ska vi berätta om igår.
Det var en helt underbar sommrig dag! Pappa var med fram till klockan tre! Vi gick en långpromenad i ett fint grönområde. Åt lunch ute i det fria och gick vidare. Sedan solade vi och lekte på Emelie och Moas bakgård. Sen åt vi middag inne hos dem och lekte vidare! Det var tokroligt och det kom en liten hund och hälsade på som jag gillade, fast den var så liten så jag kunde inte riktigt hälsa som jag ville!

Bilder från gårdagen!


Klänning från Cubus 129:- TACK MORMOR! Tights från Name It.


ute på picknik. byxor som är kryptåliga mixit 99:-


Moa i gräset glad och söt som vanligt ;)

Det var allt för nu!






Resterande dagar hos Morfar och Mormor

HEJSAN!

Tyvär tog vi inga bilder på fredagen och lördagen. Vi var mest på Vingåkersmarknaden, det var superskoj, busmormor bjussade mig på munkar! Ajjabajja för framtiden. Morfar gav mig en svampbobballong och mamma köpte en slajmig hårig bollgubbe som blinkar!

Vi tog bilder på resten av resan men ofta blir det ju mest suddigt men här är de bilder vi valt att visa!
(Bilderna ligger dagvis lite huller om buller)


När mamma och jag rotade runt i gamla flyttlådor hittade vi mammas gamla ponny-samling! Här är de som jag fick behålla! Svarten, Cindy, Pollux och Fölis.


Det bästa vi hittade var nog en trumma som mamma köpt i Turkiet när hon var liten! Jag trummade som bara den!

TRUMMTRUMMELITRUMM!


Och så hittade vi helt otippat en napp som mamma köpt när hon var ungefär tolv år, man kan ju undra varför? Men glad blev jag!



Det är är en bild från måndagens lunchmys. Mormor jag och mamma och hunden Bettan gick en lång solig varm promenad ner på "Byn" för att äta på uteservering i solen! Se så fint väder det var! Jag åt köttbullar och makaroner, gott gott, men kul att bjussa Bettan var det med så alla var vi mätta när vi gick hemmåt sen igen!


Här ska det ut och påtas i trågården. Fått gratisbyxor av kusinernas mamma som gick perfekt bra att krypa i.


Det var det för den här gången. Imorgon hinner vi ikapp och berättar om vad vi gjorde idag! ;)
Det blir nästan jobbigt att blogga när man har så fullspäckat liv som jag! *bling*


Hemma hos mormor och morfar!

Hejsan alla mina vänner som väntat på uppdatering!
Hoppas ni gillade filmen på mig och katten Kotten! Här kommer lite om första dagen hemma hos mina morföräldrar i Södermanland.

Vi landade ganska sent på kvällen i Katrineholm, och begav oss ut på jakt efter Myra och Julias hem. Vi skulle fika med dem och prata strunt. Och lämna en kasse kläder som jag vuxit ur! Lilla Julia är nästan nyföddis och vill ha mina gamla avlagda ;)
Vi hittade dit till sist med lite hjälp av Myra själv. Vi fick glass och persikor och lverpastejmacka. Välj själv vem som åt vad!?
Sedan kom mormor och hämtade oss. Uj så kul det var att se henne! Och att åka bil, det var ju länge sedan. Jag gillar att åka bil. Oftast.

På kvällen försökte jag ringa till pappa i morfars walkie-talkie!





Det var klurigt och gick nog inte alls, men jag låtsades att det gick och babblade på ett tag! Alla skrattade åt mig.
Jag sov ganska dåligt första natten borta. Ingen nattmusik, ingen snutte, napparna ramlade ur sängen osv, osv... Men jag fick sova hos mamma från fem, då var jag nöjd!


Först en kort film!


Här är jag hemma hos mormor och morfar här. Ute och påtar i trädgården. Kissen Kotten kom förbi och hjälpte mig att kolla på stenar! MYSIGT.

Kram

Fyndat!

WOW! Igår fick jag lite snygga kläder från Name it bland annat. Visar när vi kommit hem, men så idag så hittade mamma en gammal flyttkartong med hennes gamla bråte! Där i fann vi ponnys och en trumma och en napp och lite annat smått och skoj. Härligt när man kan gratisfynda. Frågan är hur sjutton vi ska få hem allt? Pappa får väl hjälpa till annars om två veckor när vi ska tillbaka hit.

Idag har vi hunnit påta i trädgården och fikat och lekt massor inne. Nu ska vi snart ge oss ut på långpromenad som ska leda oss mot fin uteservering. Då ska jag få äta makaroner och köttbullar. Långtar ut! Här inne är det mest hårigt och tråkigt.

Hörs i kväll eller i morgon kväll. Mamma ska ju jobba i morgon så då blir det segt med uppdatering men jag lovar att ta bilder på allt nytt och på lite av vad vi gjort här.
KRAM

Uj uj uj, här går det undan!

Hejsan hoppsan alla där hemma, och alla andra med för den delen!
Dagarna flyger förbi. Massor med skoj har vi hunnit med och mer skoj blir det!
Idag har jag varit på marknad igen, fast idag fick jag handla lite, jag fick en rolig leksaksboll som lyser och har slemmigt hår. Kan inte förklara riktigt. Och så fick jag en ballong med svampbobfyrkant på av morfar!

Efter marknaden så åkte vi hem och fikade på barnkalas hemma hos mina kusiner. Det var skoj! Vi stannade där hela dagen ända tills nu. Jag åt kroppkakor och falukorv med färskpotatis och majs och kyckling och fruktsallad och ett bragokex. Oj oj oj, kan ni tänka er att allt det fick plats i lilla mig! Haha, och igår hos Olivia åt jagtvå grillkorvar! Mamma står med öppen mun, hakan i golvet och bara glor på mig när jag tuggar i mig!

I morgon ska vi hoppas studsmatta (Igen) hemma hos kusinerna, sedan ska jag och mormor och mamma åka till Tuna-park och kolla om mamma kan hitta klänning till sommarbröloppet.
Sen kanske mormor ska köpa en ettårspressent som jag får välja, men som jag inte får förän nästa gång vi ses. (Om två veckor.)

Jag badae nyss och spexade för mormor och morfar, jag visade alla mina vattentrix. Jag älskar vatten. Nu är jag helöt slut och ska sova. GOTT!
Vi saknar pappa massor men vi mår ganska bra ändå, trots att vi inte får några pappa-kramar. Just nu ligger morfar på topplistan!

Godnatt sötnöt-ar

Framme hos Mormor och Morfar!

Hejsan allihopa!
Nu är vi framme och landade och matade och trötta som små grisar!
Vi har hälsat på hos lilla Julia som är väldans liten, som halva mig typ! Hon gick inte så bra att leka med, men hon var söt i allafall! Jag har åkt lite bil och så har vi ju glänst med vagnen!
Imorgon är det marknad, och så ska vi luncha med Ida och Olivia, det blir kul.

Vi saknar pappa redan, men vi klarar oss bra ändå. Hoppas bara att han kan sova hemma utan oss. Det blir ju så tyst för honom. Själv ska jag nanna nu i en liten skranglig vit spjälsäng från sjörövarnas tid. Men jag har fina lakan med grodor på.

Jag har redan fått en pressent av mormor! En kudd-nalle som heter Alilien. Ni ska få se vid ett annat tillfälle.

Kyss och godnatt!

Pappadag!

Mamma jobbade idag, men hon kom hem ganska tidigt. Och så kom hela familjen Moa med och så fikade vi och jag passade på att leka av mig ordentligt efter en lång regning inne-dag. Jag lekte så pass att jag råkade i farten drömma till Moa två gånger. Mamma överväger att låta mig leka i eget rum när Moa är med. Hoppas hon bara skojar.

Nu i kväll så åt vi middag med grannarna, supertrvligt, jag åt macka och så lite vuxenmat. Gott med vuxenmat, fick bland annat smaka qinnoa. Tufft namn. Ganska gott men svårt att ta med fingrarna! Efter det så lekte jag med grabbarna, jag tror det var det roligaste idag. Nu ska jag sova som en stock inatt! I allafall var det vad mamma sa åt mig! :)

I morgon ska vi packa vår kappsäck och tåga oss upp till morfar och mormor. KUL! Men först ska jag och pappa gå en långpromenad med Moa och Moas pappa, så mammorna får glo på kläder ensamma! Tråkmånsar.

Hörs kanske i morgon, men jag tror nog att det blir glest med uppdateringar tills vi kommit hem igen. Då blir det mera! Om allt vi hittat på där uppe.

Hej på er gullevänner!


Sovstund och lekstund fångad på film.

Mamma tjuvfilmade mig när jag sov idag.



Och sedan så lekte jag massor på mitt rum och byggde med klossar, då ville mamma visa hur bra jag var på det, så då vägrade jag såklart att bygga! Men en film blev det oavsett. Här är den



Kul med lite filmklipp va?

Hejdå och godnatt.

Tjingeling

Jaha, kväller igen. Dagarna susar förbi. Mestadels ser jag dem susa förbi när mamma knatar på med vagnen.
Kanske dags att berätta för er som missat det. Vi köpte ju en ny vagn tillslut. Pappa vann fighten och inkasserade en iCandy Peach i brun/grå med härligt kromat blankt schassi. Trivs ganska bra i den. Bäst för mig säger mamma och pekar på plånboken :)

Mitt råd till lilla Olivia som undrade hur man lyckas med sådana inköp... Skaffa en pappa som min ;)

I morgon är min och mammas sista dag i Göteborg för denna veckan, sedan bär det av mot de sörmlänska skogarna! Ska bli kul och jag har hört ryktas att jag ska få träffa MINST en bebis! WOW! Det ser jag fram emot.

Mamma jobbar i morgon så jag och pappa ska nog hitta på något hyss, jag hoppas på mycket lek för vi ska ju inte ses på massor med dagar sen! Kommer sakna pappa.

Här kommer dagens lek i bilder:


My telephone, I'm lady coco and i'm kind'a bussy.


Hallåhallå, är du där pappa?


ändera år jag upp honom eller så la han på? *shake it*


Var är alla fåglarna? Hjälp mig med mackan hörrni!!


Hum. Fick äta mackan själv. Men Moa satt bredvid och höll mig sällskap!

Mamma och jag lekte hela förmiddagen tills Emelie och Moa var redo för promenad no.2, vi gick till Botaniska, och jag kan berätta för er som undrat, att det är inte riktigt dax att gå dit ännu. Vänta två veckor minst till. Men det var mycket fint att se på ändå berättar mamma, jag sov hela rundan, utom när vi fikade så jag han inte se några blommor.

Får se vad morgondagen har att bjussa på?



Morgonshopping

Hallådär.
Då var vi hemma igen efter en susande morgonpromenad med Moa och Emelie. Vi gick till Lidl på Linné för att köpa på oss billiga saker. Ibland är lågpriskjedjor tydligen bra tycker mamma. Ockej säger jag och försöker lära mig :)

Vi tog en smörgås efteråt hemma hos Moa, sen knatade vi hem för att vila och få i oss lunch och sedan ska vi nog besöka Botaniska Trägården. Jag var där förra året minst fyra fem gånger men jag minns ju inte det för då var ju jag nykläckt. Hoppas på att vädret håller i sig så vi traskar iväg sedan.

Hörs ikväll, berättar mer om vad vi hittade på då.

Idag:

Idag så har vi varit på Frölunda Torg med familjen (soon to become)- Johansson.
Vi shoppade mockasiner till mig. Letat som ett djur efter ett par att gilla, nu fann vi dem. Pappa hittade!
om jag kommer ihåg ska jag lägga upp bild. De hittades på Kappahl.

Vi lunchade på MCD. Mammas absoluta icke-favvo. Jag gillar alla människor.


Gott med vatten efter maten!

Nu tror ni väl att vi inte gör annat än att äta, men här kommer ett litet klipp på när jag äter macka. Deta var i morse innan pappa kommit upp ur sängen. Mysigt att äta frukost tidigt med mamma och snacka strunt!



Kram på er vänner. I morgon ska vi leta pressenter till mina kusiner. Två av dem har fyllt år och den tredje är söt så hon får nog något hon med. Efter det så ska jag och Moa rulla oss till Botaniska. Om vädret tillåter!?

Ta-fatt lek!



Kram från mig!

Min favvo shop.

Ett snabbt tips bara.

Om ni vill hitta något till min födelsedag om en månad, så kolla in här!
Lindex har fått in en hel drös med nytt fint som jag vill ha! Jag och Moa måste ju vara de snyggaste bebisarna i Götet i sommar med våra pappor! Yey!

Kolla bara på dessa:





MMmmMMMm! Vem vill inte ha dem? Skulle passa mig som en smäck! ;)

Andra saker jag önskar mig är:
  • Mokasiner
  • Barn kök
  • Små djur
  • Servis och stekpannor och sånt
  • Mjuka mat-söt saker från OskarEllen
Det var det jag hade att tipsa om idag. Egoist, javisst! (Men jag fyller ju bara ett år en gång!)

Tråkig söndag

Hejsan vänner.
Idag är det mesta som en riktig söndag.
Mamma och pappa är trötta. Jag är trött. Inget att hitta på. Några tråkiga måsten och så vipps var dagen slut.
Inget kvällsmys i soffan som tänkt blev det inte ens. Jag vill inte alls sova nu. Imorgon är det måndag och dags för pappa att jobba igen och sedan hinner jag knappt se pappa förän när vi kommer hem från mormor och morfar. Fast vi har en onsdag tillsammans innan jag och mamma åker. Då ska vi nog hitta på något extra mys, hoppas jag.

Göteborg har varit ganska mulet och kyligt idag, ändå var det kö in på Liseberg. Jag vill gå dit. Vi ska göra det kanske om tre veckor. Vi hoppas på det jag och mamma.

En snabb genomkörare av dagen i bilder och en liiiiten film:


Ute på en glidar-tur.


Suddig dans med mamma!


Kvällens sista lek, innan städningen och vällingen.


Mamma vill lura mig till att göra trix som en hund och visa på film. Den gubben gick inte riktigt som tänkt! Ha.

Nu ska jag nog be mamma stoppa om mig för jag är trött och vill sova men kan verkligen inte.
Hoppas ni andra haft en skön söndag.

Kram

Pizzamuffins


ser inte så fina ut men dom fick bra betyg av grabbarna! Och dom är nyttiga som mellanmål!


smarrigt!

Recept:

sätt ugnen på 175 grader.
Lägg ca 10 bullformar på en plåt.

Tag fram:

1dl smält smör
5dl mjöl
3dl grahamsmjöl
1tsk bakpulver
3 ägg
3dl creme fresh
1krm salt

Ost
Skinka
Lök
Svamp
coctailtomater
basilika och oregano
(Man kan ha i VAD MAN VILL)

blanda alla smet-ingredienser i en bunke, det torra för sig och del blöta för sig, sedan i med det torra i den blöta.
hacka alla de andra sakera, fräs svampen och löken. ha i tills ni tycker det ser ut som att alla muffins kommer få lika mycket av alla saker. Klicka ner i formarna och grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.

Lycka till.

Härlig inne-dag med min familj!

Idag blev vi mest bara inne.
Vi har lekt massor hela familjen, nästan hela dagen.
Vi har dansat disco med grannpojkarna och så har vi bakat lite matiga pizza-muffins.

Här kommer lite busbilder från tidigare idag.






Alla ovanstående bilder är från när jag bygde ett torn av lego, böcker och klossar på pappas ansikte!

Strax kommer muffinsreceptet.

Tjohou!

Igår glömde vi visst av bloggen.
Sorry gänget.

Men nu skriver jag istället! Pappa lekte med mig i mrose, och mamma tog med mig ut på en promenad efter gröten.
Nu har mamma och pappa ätit sina goda macor och tittat på vuxenprogremmet på tv'n. Jag gillar bollibompa bättre!

Igår så var vi mest med Emelie och Moa, som vanligt :) Vi gillar ju att hänga med dem. Vi gick till FrölundaTorg och tittade på strump-skor åt mig, vi hittade inga, sedan tittade vi på P.O.P efter något att byta ut mina felköpta tossor mot. Vi hittade ett par skitsnygga brandgula tights att hai sommar. Blev strl 80 för då har jag dem som brallor först. Supersnygga.

Vi testade kepsar, mössor, skor och brillor, jag vägrade posera i något av det, men här är en bild som mamma i alla fall försökte få, på mig i brillor.


Haha, ni får inte se-ee!

Nu ska pappa sätta upp mina gardiner. Undrar om det verkligen blir av idag?! Vad tror ni? Det har ju tagit mer än en månad. Tänk så länge mitt rum varit klart... haha otroligt.
Efter att mitt rum är fixat så ska vi väl ge oss ut på en promenad. Vet i tusan vad denna dagen ska bjuda på. Vi berättar ikväll!

Tjipp tjipp.



Dagens lekbilder.

Alla på en gång! Massor med suddiga blurriga bilder från dagens olika lekar! Njut av MIG! :)












Det var det. Överst: Lek hemma hos Moa, Mitten: Lek på Axel, massor med roliga djur i en låda! Nederst: Fikakalas på BVC. (Jag stekte kaffekopparna)

Hejdå för IDAG. I morgon ska vi byta ut mina ickefungerande röda tossor från POP. Hoppas det går vägen.

Lek hemma hos Moa.

Efter BVC så gick vi till öppnaförskolan Axel, det var länge sedan men de mindes mig! Kul tyckte mamma och jag. Vi åt lunch där, massor med pastapuré och fem köttbullar. Mätt blev jag, ett tag i allafall. Sedan traskade vi hem till Moa och lekte av oss.
Här kommer ännu en liten film, på vår lilla dock-lek.


Jag gillar verkligen dockor. Undar egentligen varför? Jag gillar bilar och lego med såklart, men dockor har något speciellt. Moa gillar gosedjur bäst.

Hörs senare. Igen. Kram

BVC snabbkoll

Hejsan!
Idag gick vi en sabbis på BVC-koll oc vägde mig. Lekte lite med deras leksaker i väntrummet innan. Älskar alla andra leksaker mer än mina egna! Liten film på min lek:


Jag vägde 7,7 kg. Snart åtta som sagt. Härligt för mamma att se.

Hejsålänge!

TIPS!


Har sagt till om dem tidigare men måste bara visa att BABBLARNA har en hemsida med skoj,
för lite äldre barn!
Klicka på länken och titta vad de har att bjuda på! Jag älskar dem! -Fastän att jag inte är så stor, men jag kan inte spela spelen såklart. Men om några år!

NATTINATT

Ganska mycket utomhusdag.

Hejsan vänner och bekanta och främlingar!

Idag har vi lekt med Emelie och Moa både ute och inne. Vi har umgåts hemma med grannarna och så var pappa hemma till eftermiddagen så jag fick leka med honom med!
Mamma tar med mig på morgonpromenader nu allt som oftast, det är ganska kul men i mrose var det kallt, så jag gnällde så mamma fick pinna på extra snabbt hemmåt.
Sedan väckte jag pappa med mina iskalla händer! HAHA!

Har ätit med god aptit även idag. Mamma ser ett mack-mönster. Jag gillar mest mackor, grova mjuka med frön på, och leverpastej. Men idag petade jag även i mig lite ost!
Ska bli kul att hälsa på Mormor och Morfar nästa veckoslut och se vad de kan tänkas bjuda mig på!?

Sov en tupplur ute i vagnen, det var skönt, mamma och Emelie tjatade på, det är gott att sova när man hör hur nära mamma är. Jag sover nog bäst då, när mamma tjatar. Dessutom gav jag mamma sovmorgon i morse, snällt va!?
Till nästan halv åtta, då kom HON och väckte MIG. HAHA!

Idag när vi lekte på gården gjorde Emelie en upptäckt! Titta!


Moas kanin-tossa och min gamla napp!


Sova lite i lyxglidarvagnen.


Titta på sött jag sov där ute. Bus-mamma som smygfotar.

Imorgon blir det mama-boot-camp eller nåt i stil med det i slottskogen HALV TIO, gratis första gången så mamma vill testa, det ska vi testa tillsammans med Mia och Alex. Mamma är för snål för att gå dit igen, men vi hoppas ändå på att det ska vara riktigt kul och att vi lär oss någon bra grej att ta med på våra egna promenader.

Hörs i morn!

En genomkörare!

Hejsan hoppsan allihopa!
Idag har jag inga bilder att bjussa på för mamma har ju varit på jobbet och pappa har inte riktigt blogg-tänket!
Därför slog mig idén att jag skulle skriva precis allt jag kan komma på om mig själv idag.
Allt möjligt. And here I go:

Jag är nu tio dagar ifrån att bli ELVA månader gammal. Det känns gammalt, tänk så länge jag har hunnit leva redan!
Och så mycket jag lärt mig under den här tiden. Det jag sysslar med oftast just nu är bland annat:
  • Vinka, hej och hejdå
  • High five!
  • Kramas tillbaka lite, även dockan får en kram ibland.
  • Klappa i händerna och koppla samman låtar med klapp och vink osv.
  • Dansa till musik, fast bara stillsamt på knä, lite upp och ned.
  • Äter mat med stora bitar, gärna macka med leverpastej eller korvbitar
Jag kryper och går på knä, men jag har inte någon riktigt stå-lust ännu. Hade en period när jag var runt åtta månader men jag ramlade så många gånger så jag gav upp. Nu går jag runt på knä som sagt, det funkar fint för mig! Jag går om mamma eller pappa eller någon annan kan hålla mig i händerna, men jag vinglar lite ännu!

Jag gillar verkligen att leka ute, att vara i sandlådan är min absoluta nya favvogrej när vi är ute! Man kan göra massvis med skoj i sandlådan. Och så är det ofta många andra barn att glo på!

Jag älskar att glo och stirra på folk. Speciellt människor som rör sig och låter mer än jag själv!

Jag är faschinerad av höga ljud som tex när pappa borrar, då låter jag "m. m. m. m." eller "A. A. A"

Jag pekar på allt möjligt och säger "DAH!"

Jag har ju som sagt börjat äta igen och sist vi var på koll vägde jag 7400g Men nu tror vi nog att jag väger åtta kilo. Jag har storlek 68 och 74 men vill man ge mig pressenter önskar jag mig nog det i 80 eller kanske 74 över sommaren. Jag har kanske 20 i skorna.

Vad kan man mer berätta om sig själv? Jag älskar babblarna, finns musikfilm på Youtube att glo på för oss små.
Och så gillar jag att titta på bollibompa. Mamma och pappa är lite slapphänta med det där med TV'n kan nog andra föräldrar tycka, men vi trivs med våra rutiner som de är idag och jag får ha det så tills det är dags att skolas in på dagis, för då får man inte se på tv på morgonen! Ajjabajja.

Slut på information tror vi :) Men som vanligt om någon undrar något så skriv och fråga, jag svarar.

Ni som känner mig personligen kommer nog snart att få födelsedagskalasinbjudningar. Håll utkik.

Wow sicken dag!

Hejsan stållar!

Idag har jag varit ute nästan hela långa dagen!
Mamma och jag knatade på morgonrunda vid åtta tiden, sedan gick vi ut på gården runt tio halv elva tiden, där lekte jag med Moa och Emelie och mamma, medan pappa barnsäkrade köket där inne.
Efter det lagade mamma lunch medan jag och Moa lekte med mitt lego.
Mamma Emelie gjorde fort och pistoler av legot! Det var kul, men mäst spännande var det att titta på när pappa borrade! Det tyckte mamma med var spännande att se ;)

Sedan efter lunch, korv med mos (ÅT MASSOR) så gick vi till storken för att titta på vagn IGEN.
Oj, oj, oj säger jag bara :)
Sedan gick vi promenad igenom slottskogen och då var vi även med Mia och Alex.
Vipps var klockan kväll och det var dags att sova!

Så mycket va han med! Eller hur?

Här är vi påväg ut första rundan!



Imorgon ska jag och pappa till öron-näsa hals och mamma ska jobba. Mer vet vi inte. KRAMAR
Godnatt på er!


Nya prylar!

TIPSAR OM LOPPIS!
Gå på loppis med era vänner, ta ut två tre hundra så att ni inte shoppar för mycket saker bara!
Bra loppisar i Göteborg är Komersen vid Majorna och Bellevue marknad i Bellevue och Kvibergs marknad.

Detta fick jag med mig hem när jag och mamma gick till komersen!

Box med former, EN KRONA.


Två böcker för tio!


Massvis med stora legoklossar för 130 kronor.

Så alltså, mitt ips är LOPPIS!
Eller snälla rara grannar som är äldre än er, detta fick jag av en söt flicka i lägenheten snett under oss!


Pussel med kuber. Lite svårt men roliga kuber att kasta omkring!

Kram på er allihopa!


Fin vårdag.

Hej hoppla!
Efter en härlig morgonpromenad, blev det frukost och mys med pappa innan jobbet.
Sedan knackade Viggo och Malte på och så lekte jag med Viggo, sen gick vi tillsammans till Torget.
Där handlade vi lite och sen åt jag och mamma lunch.
Köpte ett par tossor på P.o.P som var förskräckligt dåliga så vi ska se om vi får lämna tillbaka dem? Hoppas.

Sedan gick vi hem och lekte på gården till klockan tre. Då åt vi mellis på balkongen.
Såhär mys var det:


Utsikten




Myspys!

Laddar upp leksaker strax!

Godmorgon!

Hejsan!
Igår var vi på Cirkus på kvällen, och kom hem när det var efter läggdags, så vi skrev inget.
Det var svårt att ta bilder, men den här lägger vi upp som bevis ;)


Wow vilken bild!

Haha! Jag gillade hästarna bäst, och buktalaren! Viggo ovh Malte gillade clownerna bäst.
*****************************************************************************

Innan Cirkus skratt så träffade vi Mia och Alex. Vi var på loppis, fynden kommer senare!
Ha en fin dag, det ska vi ha för här skiner solen! Äntligen.


RSS 2.0