Hejsan igen.

Idag har det hänt grejor!
Jag åt min kvällsmat, ris med köttfärsås, med egen sked, hela måltiden, nästan kladdfritt! SJÄLV! Wow, så stolt, och mamma nästan grät :) Så stor jag är va?!

Utlovade sommarbilder, de kommer, men först två bilder från mitt kalas som mamma hittade på kameran...


Massor av barn och paket!


Min tårta som pappa gjorde. God, men jag var trött och ville inte ha så mycket.

Sådär, då fick ni se det med... Som en bonus :)

Idag när mamma kom hem så gick hon och Emelie, jag och Moa en låååång promenad i slottskogen, runt heeeela och så hem igen. Gottigt i solen, jag är verkligen ett sommarbarn, kan inte sägas för mycket. Sommaren är min.

Nu har jag nattat mig, gick halvdant, haft en gnällig period nu med sovandet. Tycker det är mysigare att vara med mamma och pappa ju. Och så är det ju så ljust på kvällen.

Att vara ute och leka är nog det bästa jag vet just nu, att bara gåiväg ensam på upptäcksfärd, försöka klättra på saker och titta på stenar.
Här kommer bilder ifrån två helt fantastiska dagar från helgen som varit. Mamma är verkligen ingen mästerfotograf, men dessa bilder visar ändå hur härlig sommaren kan vara!


Min älskade pappa och jag i Kungsparken.


Såpbubblor är skoj i solen va?!




Glad och har en massa tänder att visa :)

Detta var på Askimsbadet i söndags. Härlig dag som sagt.

Nu ska vi natta oss här hemma. Hej på er vänner!

Hejhoppla!

Idag är det sommar minsann!
Åh, vi har varit ute och haft det skönt jag och pappa, mamma slutar tidigt, så jag och mamma ska ge oss ut på äventyr sedan så pappa får lite egentid.

Jag och pappa gav mamma egentid igår, så då gick vi till pappas jobb och sa hej och så fikade vi i slottskogen.
Ska försöka lägga upp bilder ikväll. Har lite nya fina från Askimsbadet, där var vi i söndags. Men de ligger på en annan kamera så det tar tid att ladda upp.

Här i Göteborg är det så varmt att man nästan inte vill gå ut? Kan det vara så varmt? Så vi hälsar med soliga hälsningar och hörs ikväll när det är svalare! Kram på er.

Hejsansvejsan!

Jaha, då var det ännu ett litet tag sedan vi hörde av oss här på bloggen, hoppas ni har lika mycket att göra som vi har, så att ni inte saknar oss för mycket! :)

Igår var det midsommar, min andra midsommar. Det var underbart väder och massor med människor ute! Vi firade tillsammans bara familjen i slottskogen bland hundratusentals andra familjer! Det var en hög stång med blommor på i mitten av alla och massor med familjer dansade! Vi fick knappt plats.


Jag raggade vänner som alltid :)


Sen visade jag allt fint för pappa! Och kramades lite.

Vi fikade i gräset och låg där i flera timmar, och sedan gick vi långpromenad, hemma åt mamma och pappa lyxmiddag och jag fick pasta med gräddsås och grönsaker. Sedan sov jag hela natten ända till åtta i morse! Snacka om förvirrade föräldrar när jag väckte dem :)

Dagen innan midsommar så firade vi i förskott med alla som skulle bort dagen efter, fadderpappa Rasmus och hans Therese och så grannarna såklart! Alla grannar var med. Jag fick välling i vagnen och somnade ute, det var mysigt som attan att somna till alla glada vuxna som babblade på.



Tidigare i veckan har mamma slutat tidigt så vi har hunnet med massor med skoj. Vi ha lunchat på mammas jobb, vi har shoppat massor av mat, vi har gått långpromenader, lekt i "Plikta", lekplatsen i slottskogen, lekt på bakgården och med grannkillarna och stekt plättar till mig och kokatköttgryta till mig och lärt oss endel nya saker. Vi har även batad ganska mycket badkar eftersom jag blir ganska skitig av sommaren :)


Kunde ju stå innan med, men står himla stadigt nu.

Och så en film från midsommar. Torkar munnen.


Puss och hej från oss!!

Massvis med små filmer!

Hejsan vänner!
I morgon ska jag ha mitt tredje och sista födelsedagskalas för den här gången, bäst att fira många gånger så man får många pressenter va!? Jag älskar kalas, och när vi är bland mycket folk!

Idag tjatade jag med två härliga damer på spårvagnen. Alla faller pladask för mig och mina fransar :) Och jag vet om det, så jag flirtar verkligen hejdlöst när jag är på det humöret!

Jag och mamma tog en lång och välbehövd vila i eftermiddags i deras stora säng, det händer så gott som aldrig så vi njöt för fullt båda två! Härligt med mys. Pappa bakade tårta till i morgon, mamma bakeade lite kakor igår och pappa bakar kakor idag. Sen ska vi bjussa på någon mat med, det blir kanoners! Alla kommer trivas och vilja komma på mina kalas ofta! Minns ni min namnfest? Det var kanon med alla kakor och människor! Och jag stog i centrum hela långa dagen!  KLICKA

Idag tänkte vi bjussa på lite film-klipp, jag gör mig såklart bäst i verkligheten men får jag välja på bild och film så väljer jag film för jag har en ENORM personlighet! Och den vill jag dela med mig av!


Här läser jag i min favoritbok, kan hända att jag laddat upp detta tidigare? Minnet sviker morsan ganska ofta just nu!


Här äter jag mat med pappa. Jag älskar att få kladda och då äter jag som bäst!


I detta klippet visar jag verkligen upp mig! Totalspel på kvällen efter en kvällsfika med grannarna! Jag kan verkligen få tokspel jag!

Det sista klippet är från idag, då jag coh Moa var ute med våra föräldrar och gick på stan en sväng.
Vi älskar ett leka på "behörigt avstånd" då leker vi som bäst! Hon är min bästa vän tror jag, och vi ses ju ofta, men när vi leker på golvet så kan jag bli lite väl kaxig, men såhär är vi ju kanon ihop eller vad tycker ni?!



Sist men inte minst, så gick vi ut och gungade så pappa fick stöka lite inne, då träffade vi lilla Linnea, det ser inte ut som vi har skoj, men vi skrattade som två stållar en hel timma ute!



Nu ska vi vila och vänta på imorgon, då ska vi ha skoj igen!!


Hejhopp IGEN :)

Blev ett ganska hastingt bildupplägg inan men mamma blev avbruten!
Tänkte berätta lite igen om hur vi har det och vad som händer.

Jag lär mig supermycket varje dag känns det som, just nu är jag lite gnällig och kanske har jag lite ont i halsen för det har grannarna och mamma. Annars har vi det kanoners här. Jag gillar att ställa mig upp så jag ber om hjälp att stå nästan helatiden, och jag försöker hitta ord för det mesta så jag frågar OFTA. Jag kan säga Coco nu, lärde mig det igår eller idag, och tjatar ganska mycket om det! Jag är stolt över de få ord jag kan må ni tro!

Jag har redan fått massor pressenter, och ännu har jag inte ens haft mitt riktiga kalas. Alla som jag känner är helt underbara människor och jag är glad som har er! :)

Nu i veckan ska jag och pappa mest ha det som vanligt, hoppas på fint väder och vara ute och leka mycket och till helgen så ses vi, många av oss. Ni andra får sitta hemma och uggla och önska att ni var på mitt kalas, för det kommer att bli toppen!

Nu är det banne mig natten och mamma ska sova i soffan och pappa ska kolla usel film och jag ska snarka sött i mitt lilla rum.

Agust-  Min mamma jobbar som kock! Hur ball är inte det va? Pappa med, vilket betyder god mat hemma jämt! :)

Kram på er.

Hejsan!


En kaos-dag full av lek! (13/6)

Somnade hos pappa efter all lek!

Min födelsedag!

Fick en urhärlig blå dunväst av Viggo och Malte och deras mamma och pappa! TACK SÅ MYCKET!


Fick en tårt-hatt av mormor
Söt-nöt

Och så lite annat smått och gott från veckan!


Jag med min mjuka goa leksaksbil!


Gungade en eftermiddag med pappa! Jag älskar verkligen att leka ute, och gunga är galet skoj!


En sommrig dag med pappa och vänner ute på vischan (Idag)



Home-made isglass! (Formar fick jag i pressent av grannarna! IKEA!)



GOTT!


Kram på er alla!



Hejsan igen alla vänner!

Nu har en vecka gått och mamma är hemma med oss nu på helgen!
Vi har mest varit inne eftersom det är ruskväder ute här i Göteborg, men vi hoppas på utflykter nästa vecka!
Idag är vi barnvakt åt granpojkarna Viggo och Malte! Skoj tycker jag, men det blir ganska mycket fighter om vem som ska ha vilken grej.
Vi ska strax äta potatismos och korv. Min favvoriiiit!

Här kommer en liten film, ganska lång film, när jag leker med klossar, jag är jätte smart nu tycker mamma! Jag kan lägga i och ur och nästan hitta rätt hål att lägga ner dem i.


Här är lite bilder från idag!





Här är en bild som pappa tagit när vi var på promenad!


Tröjan fick jag av mormor!

Och så till sist en liten film som pappa filmat. Jag leker med min Fisherprice-bok som jag fått av FadderMamma Ida! Tack för den! Den ger mig MÅNGA glada stunder, och den rekomenderar jag starkt till alla som är under tre år!!

I morgon vet vi inte alls vad vi ska hitta på, men vi ska i allafall äta frukost med Viggo och Malte. Sen får vi se, beror mest på vädret! Hoppas på att träffa Moa i allafall! :)

Kanske ska jag berätta om lite jag lärt min under veckan? JA! SKRYTAR TIME!
Jag kan mata min Fisherprice Learning-puppy, och smaskar samtidigt och säger nam-nam-nam!
Sen så kan jag säga BORTA! Fast jag säger "Dartt-a!"

Hej mer er gullegrisar! Vi hörs i veckan!

Hallådär!

Har haft två sköna dagar med pappsen nu!
Vi har väl gjort ungefär det vanliga fast i pappas anda :) Hälsat på Moa och shoppat och handlat och ätit och fikat och lekt. Vi har det kul ihop såklart och pappa trivs med att vara med mig hemma! Mamma jobbar på och det går bättre än hon trott, jag saknar henne men när hon kommer hem vill jag mest gnälla på henne... Hehe.

Tänkte berätta vad jag fått i pressent och vad jag önskar mig i pressent, för er som känner att ni vill veta ;)

Jag har fått en röd Brio spis och till den har jag fått en servis i olika färger!
Jag har även fått lite kläder från H&M, en mobiltelefon och gympaskor från Adidas.
Två stycken böcker med glitter i har jag med inkasserat :P Härliga gåvor och tack så otroligt mycket för dem jag leker med allihopa!

För er som undrar vad som kan finnas kvar att köpa till en tös som tycks ha allt så önskar jag mig:

Bodys med bullar och tårtor på från Lindex (74)
Solhatt med snören som passar mycket och är bekväm?! :) 44/48?
Tyg-mat från Oskar&Ellen eller annat liknande märke? Tex kanelbullar och muffins och sånt?
Annars så har jag ju ett lego med stora klossar som kan fyllas ut med flera bitar, eller kanske en docka till, för den gillar jag! Hund som kan gå vill jag med ha! :) Så vill man finns det mcket jag önskar mig...

Hoppas alla bjudna vill gå på min fest (med eller utan paket!), så jag får träffa er för nu var det rackarns länge sedan jag träffade många utav er!

Kram på er från en trött liten tjej!

Hejsan sommar sol och kalas!

Åh vad vi älskar att sommaren är här va!? Gör inte ni det? Idag har vi varit på barnkalas i Härryda, supermysigt och GOTT! Vi önskar att alla dagar var ett barnkalas.

Jag lovade ju att visa lite mer bilder på mina pressenter, och lite film från resan, så här kommer lite utav det:


Kass bild men det här är i allafall min nya spis från BRIO, om ni vill ha den billigt finns det på Ö&B för 199:- TIPS!!

Och så vill jag visa dagens outfit!


Pressent från mina kusiner: Tights och HelloKitty tunika från H&M! Snygga!

Här kommer videon från mitt kalas. Leas var utomhus men mitt var sent på kvällen så vi satt inne, jag mamma och pappa och mormor och morfar och tre kusiner och deras föräldrar och hunden Bettan var där. Härlig kväll.
Jag blev paff när alla sjöng för mig!!


Gött med tårta!

Och så en liten film från lekplatslek vid Lyttersta badplats. Det var en fin solig dag och vi lekte massor och fikade på en bänk i solen! Underbart och vi vill tillbaka snart.



Så, nu ska jag och pappa gå ut och leka och mamma ska vila och sen ska mamma på Bio och jag och pappa ska sova sött. Kram på er!

Ps. Nu blir det ju lite sisådär med bloggandet kan jag tro eftersom mamma börjar jobba imorgon, men om pappa tar bra bilder så lovar mamma att uppdatera åt mig så ofta hon får lust. Kram på er och ha en fin sommar!!

Lååågt inlägg!

Hejsan vänner! Man får hoppas att man varit efterlängtad!?

Vi har alltså befunnit oss i Vingåker med Mormor och Morfar och Kusener och annat löst folk :) Vi har haf det helt underbart och verkligen fått känna på sommaren!

Jag har även varit ett helt dyng utan mamma och pappa! Jag klarade det helt utan gråt och gnäll och jag åt ganska lagom med mat och vi hittade på endel små-bus jag och Mormor.

Jag har haft mitt första ettårskalas och så har jag badat i sjön Högsjön och doppat tårna i Tisnaren och i morfars pool!

Här kommer semestern i bilder:

Pappa och jag gungar på Lyttersta badplats!


På promenad i Högsjö


Badplatsen Lyttersta


Åkte bil runt i skogarna för att leta sevärdigheter som var stängda!


På en brygga!


Mamma och pappa försökte få mig åka korg på ICA... !!!


Min tårta med fyra ljus för att det var fyra flygplan och mamma ville inte kompromissa! :)

Sådär det var det jag han med nu, nu ska vi på kalas för min vän Lea, vi måste skynda oss, men jag uppförljer ikväll med bilder på pressenter jag fått och kanske en film där jag käkar min tårta! KLADDKLADDGOTTINAMNAM!

Kram på er vänner!



RSS 2.0