Hallådär allihopa!

Alla mina läsare har gått upp i rök :(
Känns tråkigt, men å andra sidan kan man ju förstå att folk har bättre saker för sig än att hålla koll på vad jag gör !
Jag tänker ju i alla fall ta och berätta att idag så gick ju jag och Linn med våra morsor till Lek och Buslandet, det var superskoj, även om Linn kanske inte riktigt brytit isen med bollhavet, på det viset som jag gjort, men jag tror nog att hon är på hugget nästa besök! Jag lekte i alla fall som en galning, kutade över golven på egen upptäcksfärd! Härliga tider. Tänk att ha ett sådant vardagsrum! Jag ska se till att vara under ett år så länge jag bara kan, för då är det gratis! Och så måste man ju ta med sig sin pappa dit med så han får se alla bollar!

Ikväll nu så ska vi in och Fira grannpojkarna på deras treårsdag! Det blir kul, sen är det ju läggdags och nattinatt.

Så vi får höras i morgon. Se vad jag och pappa ska göra då? Mamma ska i alla fall jobba. Kram på er!



Gott med välling på leklandet!

 


Myspysmorgon

Vart en lång morgon inne hos grannen :)
Nu ska jag vila lite innan lunch bara, sen ska vi till lek och buslandet med Maria och Linn, Moa är tyvär sjuk och måste stanna hemma.. :( Hoppas hon kryar på sig!


Jag med en av mina treåriga grabbar :)

Hörs senare vänner!

Frukost hos mina favoriter!

Nu ska vi snart in till grannen på frukost!
Grabbarna fyller 3 år!

hörs sen

mmm kväll

Mysigt med min mamma! Vi har badat och masserat och lekt och läst hela kvällen. Så härligt, önskar att det fick vara så för evigt, fast jag har hört att man inte gillar sin mamma när man bli större...? Hoppas jag gillar min mamma fast jag blir större.

Nu ska jag i allafall sova snart och i morgon ska jag ta med mina vänner till Lek och Buslandet och visa dem det! Det ska bli kul. Hoppas ni haft en kanon-dag, det har vi haft!


Filmer från Lek och Buslandet!

Här kommer lite filmklipp från dagen!


Fösta mötet med Bollhavet. Helt förstummad!


Krypa runt!

Hejdå sålänge!

Vilken förmiddag det blev!

Förskolan var stängd i morse för de var sjuka. Då knatade vi in till stan för att testa en annan förskola. Ironiskt nog var även den stängd just IDAG. Så då gick vi och åt mat i Nordstan sedan åkte vill till Lek och buslandet! YEY!
Det var KUL på riktigt det! Alla barn under ett går in gratis med sina föräldrar!

Här kommer bilder!

Bollhav!


Smälter in bland alla bollar!


Jaga en boll var lite enklare!

Hörs senare!


Härliga morgon!

I morse gosade jag mig kvar i sängen tills precis nyss!
Så skönt med rulldardin! Och sommartid.

Idag ska jag och mamma nog vara ganska för oss själva, ringa till lite dagis och boka tid för att få kika in och prata med dem, sen ska vi nog bara ta vara på tiden vi har tillsammans för det är inte så längre kvar tills mamma börjar jobba. Nedräkningen har ju typ börjat!

Kram tills sen

LEKDAG!

Har tyvär inga bilder från dagen som gått, men kanonkul har vi haft det!
Moa och Emelie tiddae förbi, men en ettåring och hans mamma i släptåg! Så skoj vi hade allihopa! Fast pojken bet mig i fingret! AJ! Men det blev okej efter en kram och en puss av mamma.

Jag åt pastahjul med sås på till mellis och det gjorde jag bra! Och jag fick även beröm får glupskt uppäten grötportion hemma hos Moa nu i kväll! (De bjöd på middag, pappa jobbar, så mamma är ju ensam med mig om kvällarma nu igen.) I morgon blir det öppna förskolan Axel igen, kanske både morgon oxh eftermiddag, eller så bir det bara eftermiddag. Vi får se. Sen blir det långpromenad och hemma-mys.

Vi hörs mer om det och, om Moa tillåter så kan jag ladda upp en härlig lek-film från i kväll :)
Kram på er!

Pappa bygger och borrar!

Wow! Så spännande dag det här blev! Min nya rullgardin ska upp och för det krävdes fyra fina hål borrade med stora maskinen, av pappa. Kanonkul att se på, eller mer spännande att se på kanske, jag blev nästan rädd, fast sålänge jag får hålla i mamma är det okej!


Pappa fixar!


Puss puss av mamma!

Det var allt för nu! Hörs senare, om en timma kommer Moa :) YES!

Mamma ska leta plugg

Hejsan hoppsan.
Ny morgon, ny dag, nya bus! Nu ska mamma strax lämna mig och pappa för att få rådgivning om pluggande, vi får se hur det ska gå! Medan hon är ute och gör det så ska jag och pappa sova och leka, sen ska jag och mamma kanske träffa Emelie och Moa, det var minsann länge sedan nu! De har ju varit hemma i söder i en evighet nu kan man ju tycka, för mig känns det så i alla fall!

Vi får helt enkelt höras senare och se hur dagen utvecklas.


En bild från Nyaåsafton. VACKER bolero från Åhlens

Hej sålänge!

Lång dag ute!

Hejsan igen!
Idag tog vi oss till Jimmie och Moa, Emelie jobbade, så hon var inte med... :/ Vi fikade där innan vi begav oss ut på dagens äventyr. Jag valde att inte fika så mycket, jag har ju ätit som en häst i flera dagar, någon måtta får det ju vara!

Vi åkte iväg mot IKEA och sedan för att storhandla på Coop. Två stora feta flugor det, på mammas fösta friska dag, inte det smartaste kanske!? Här är en kort film och en bild från idag när jag var i vagnen! :)


(Min nya mössa btw.)


Smask smask på good smoothie med sötpotatis i? :)

Godnatten!

Hejsan och god morgon!

Då var mamma nästan bra då, och allt är typ som vanligt igen! I dag ska vi storhandla för två veckor, sånt är ju spännande! Och så ska vi se om vi kan barnsäkra köket lite med låd och skåpspärrar! Och så ska vi komma på en lösning för mitt fönster som ÄNNU INTE HAR GARDINER!!


(Gammal bild från en återförening med en borttappad napp :) )

Hörs senare!
Kramar

Bilderna!

Nu terstar vi igen med bild uppdateringen. Bilderna är på dels mina nya Jeans från H&M för 79:- Och dels ett par pjucks från VANS, som jag fick på min namnfest! Nu kan jag äntligen ha dem, synd bara tt det är två vänsterfötter :)



En-fotad, men fasen så snygga dom är :)


Min vovve Elsa, som jag fått av faddersyrran Olivia :)


Mina snygga brallor, och en ny-gammal body från Lindex coh så VANSen :)

SO COCO-STYLE eller vad tycker ni bloggläsare? ;) HAHA!

Nu ska jag sova sött efter Stor portion med gröt och en liten plätt med morot i!

Sådärja!

Nu har jag satt fart på trött-mamma och hon laddade in bilder i datorn och sådär så nu kan vi berätta om dagarna som gått.

Eftersom mamma varit/är sjuk, så är alltså pappa hemma med mig. Pappa och jag har superskoj, vi hittar på en hel del och mamma känner sig utanför och trött på soffan. Vi blir med trötta på soffan eftersom dan luktar sjuk-mamma-svett... USCH!
Jag har varit med pappa på bebisklädsshopping, pappa bestämde att jag behövde brallor, gillar när de bestämmer sånt åt mig :) Alltid skoj med nya saker. Han kom hem med vantar, ny mössa, en ball body med roliga får påett par byxor och en påskhemlis från Therese! Och just ja, ett par till byxor, grå mjukisbrallor med gula ränder.

Jag och pappa har även städat lägenheten, fikat med pappas vänner och idag ska vi handla. Det är kul att vara med pappa och det känns nästan som om det är han som är hemma med mig nu och mamma som är borta, konstigt, men ganska skoj ändå! Snart kommer det ju vara så! Och efter det ska jag börja på dagis!
MEN innan det så ska mamma och Emelie se till att vi får kika in på alla dagis som ligger nära oss här, så vi får se villka dagis vi ska söka till! Sånt är ju viktigt säger mamma, jag tycker det är viktigt att de har snälkla fröknar som puttar på gungan när man gungar!

Och såklart bara för att vi valt att ha tid med ett inlägg just nu så fungerar inte bilduppladdningen. Vi får visa kläder och det senare helt enkelt :)

Nu ska jag och pappa ge oss ut i regnet till Frölunda för att handla blöjor.

Tjipptjipp!

På väg mot friskare tider.

Nu orkar mamma upp ur sängen, hon är lat och har flottigt hår, men hon är uppe. Hurra!

Här kommer lite bilder från när jag varit med pappa


Testade brillor med pappa :)


Gick en truddilutt i mina fin-skor, innan långpromenad.


Åt upp mina fin-skor när det var läggdags

Jag ska se till att få ur en ordentlig uppdatering strax, mamma ska bara... typ :)



Hejsan alla

Mamma är fortfarande jsuk och hon orkar inte blogga åt mig.
Ni får hålla tillgodo på gammalt prat här på sidan. Vi får hoppas mamma blir bra snart. Och så hoppas vi att ni alla där ute har det bra. Kram kram


Morgon hemma hos oss

Såhär kan det se ut en slarvig morgon hemma hos oss. När mamma är för trött för lek eller pappa tagit morgonen för att mamma är sjuk :)


Sitter så nära tt jag får fyrkantiga ögon


Leker mad passiv förälder...

Oftast så ser det ju inte ut såhär, men jag ville ge ett exempel på en slö-morgon :)
Visst ser det mysigt ut?!

Hörs sen

Hos oss idag!

Välkomna att se två klipp från oss idag.


kryper omkring och letar efter pappa....


Småpratar lite och biter i ett lock. Sånt som jag gillar att göra...

Det var nog allt för idag. Jag kan berätta att jag äter mer än jag någonsinn gjort nu, massvis med mat och gröt och vatten och frukt och köttbullar och mera mat och till och med hemlagad mat... Härligt att se nöjda föräldrar! :)

Nattningarna går relaivt bra, jag gråter mindre, men jag kan ju inte säga att det är helt smärtfritt att somna. Men jag gör det relativt bra på egen hand!

Tjipp

Jippie!

Att gå med pappa till öppnaförskolan är kanonkul, och när mammaGumbo var där, så bli det ju äänu roligare!!
Jag var lika förbluffad som sist. Hon helt enkelt tar bort alla mina ord och tankar när hon sätter igång sin show! Efter mer än halva showen kan jag smälta hur grymt bra hon är och då kan jag med släppa loss! Och det gjorde jag! Jag dansade och hoppade och trummade lite. Kanonkul helt enkelt!


Trumm-trumm!

Jag hoppas verkligen att MammaGumbo kommer igen, för det är inte bar jag som gillar henne, det var fullt av barn som var där och alla gillade henne lika mycket som jag!
Hörs till kvällen. Kram på er


Tråkiga mamma!

Hon är fortfarande sjuk och jag har kappt något alls att göra. Jag går runt och tjatar på båda två men ingen vill leka med mig... Men snart ska jag få följa med pappa till MammaGumbo. Minns ni när jag erättade sist jag var där!? Det var hon den där Djungelkvinnan med roliga sånger och konstiga mobiltelefoner! Idag ska pappa få träffa henne och jag hoppas vi får lika skoj som sist. Även om min Moa inte är med nu, men en annan vän till mig som heter Linn ska med, så jag blir inte helt ensam där! Tror förresten att det kommer vara hur mkt barn som hellst där för mammaBumbo var ju världens bästa djunelmamma!

Hörs senare, och så får vi hoppas att pappa tar någon bild så vi kan visa sen hur det var där!
Mamma får stanna hemma och snora i soffan HAHA.


Jahaja...

Min första dag som mjölktollerant har jag fått bita i en ostskiva, jag gillade det inte.

Mamma är ju sjuk, så jag har varit med papap hela dagen, vi har varit och sjungit på öppnaförskolan och så ska vi träffa faddepappa Rasmus.

Har inte haft någon tid alls för datorn idag men jag lovar er bättre uppdatering i morgon. Nu ska jag vara på stan tills det är läggdags!

Kram på er alla.

Jag är fri!

Aldrig mera någon mjölkalergi!
Som en sjänk från ovan!

Nu ska vi vila för mamma är mosig. Kram på er!


Musik är det bästa!

Jaha, då var det snart dax att ge sig av, non timma kvar bara, tills dess ska jag ta och vila lite. Och när jag vilar så lyssnar jag alltid på musik. Nästan alltid så spelar mamma skivan ur den silverfärgade Barnkammarboken



I den här boken finns alltså en CD med barnmusik, bland annat Idas sommarvisa, Krokodilen i bilen, Sov du lilla Videung och många mer. Vi har den går om och om igen under natten och då sover jag som bäst!

Funderar på att be mamma köpa en CD med godnattvisor, så jag slipper höra "pappa haj" mitt i allt mys. Vi får se hur det går med det tjatet...

Hörs senare!

Dagens stil

Lite pojkigt, men det är ju sån jag är, lite tuffare än de flesta och då kan man ju inte ha fluffigt rosa varje dag!


Hell yeah!



Jeans från Fix, finns på Lindex. Linnet med dödskallen är från shock!

Idag ska vi gå en promenad med Maria och Linn, det var länge sedan vi träffade dem nu så det ska bli skoj! Vi ska gå till mina läkare, sedan ska vi gå tillsammans hem igen. Medan jag från pricktest ska Linn få shoppa loss på Frölunda Torg.

Vi hörs ikväll!

Morgonsöt!

God morgon vänner!
Jag vaknar nästan alltid på rätt sida. Jag är alltså nästan glad varje morgon. Mamma tycker det är helt okej att gå upp i ottan för hon vet att vi kommer att ha en bra morgon oavsett när den startar. Kvällarna är värre. Då kan jag ju vara ganska ledsen. Men jag somnade snällt igår med, fast det tog lite tid men jag gjorde det på egen hand! STOLT!

Idag saknar vi mormor. Jag vill visa mormor så mycket jag kna och hur snabbt jag lär mig. Det här är lite saker jag pysslar med just nu:

  • Leta efter djur på bilder och peka ut dem. "Var är katten?" "Här är katten"
  • Leta efter kroppsdelar på samma sätt "Var är mammas näsa?"
  • Spela med olika leksaker som skramlar och låter
  • Gå med mammas hjälp
  • klappa i händerna och vinka
  • Duka bordet
Alla de här sakerna är saker jag borjat med nu under en ganska kort period. Det är kul och mamma är så impad! Det är väl det bästa va!?

Här kommer ett par morgonbilder från idag


Klapp klapp!


Vinke-vink!

Hej med er ett tag!

Lekdag med min mamma


leker med min nya boll!

Kul med lek!

Nu ska vi vara husliga tycker mamma, så jag ska få leka i köksskåpet med alla plastburkar! Det är ett kanontips för er nyfikna busungar som vill vara med i köket! Be era föräldrar att göra ett bra skåp i din nivå med plastsaker i! Hej sålänge!



Nu har Moa lämnat stan!

*Buhu* Vad ska vi nu göra en hel vecka!? Tur att man har en påhittig mamma va!
På onsdag kommer ju mamma Gumbo till Axel! Och dagen innan det har jag en pappa-dag.

I morgon ska jag till mjölkdoktorn och se om jag fortfarande är allergisk. Vi hoppas såklart att jag ska slippa vara det, men prognosen är ofta densamma som tidigare när allergian har visat sig med utslag som den gjorde på mig.


Såhär såg jag ut efter att ha testat ersättning 3 månader gammal.

Nu ska mamma och jag leka vidare! Hörs senare!

Mamma lånar bloggen. Igen.

Hejsan alla Cocos vänner!
Jag vill bara berätta att jag nu vet att det var värt tårarna att få den lilla prinsessan i säng på egen hand.
Två kvällar i rad har hon nu somnat i samma stund som huvudet landat på kudden. Dock gäller detta inte eftermiddagssömnen, som hon gärna hoppar över. Här kommer nog tårarna att flöda ännu någon vecka, men hur som haver, tog det bara några futtiga veckor av våra liv, att få vårat lilla frö att känna sig trygg i bingen! Jag är lycklig. Utvilad. Och har just sett en hel film ostört, så pass tidigt på kvällen att jag lyckades hålla mig vaken!

Så om nu någon förvirrad förälder där ute läser det här... Kämpa på. Plocka inte upp din gråtande lilla skatt trotts alla sorters olika gråt. Stå ut, finns där, krama, håll hand och sjung... Tillslut kommer hon somna ensam.

HELL YEAH! //

Lek-dag!

Jaha, då var det kväll igen. En dag närmre sommaren.
Idag lekte vi ju med Alex och Mia, Vi hade kul, köpte bra grejor och fick endel sålt.

Vi bjöd på mat och så lekte vi i köket för ovanlighetens skull!




Myspys i köket!

Efter all lek och mat så gick vi en låååång promenad igenom slottskogen och ända in till centrum. Härligt i det ganska fina vårvädret! Jag gillar att åka vagn.

Nu är det natten och imorgon ska vi till Frölunda och fördriva tid... Hörs då. KRAMAR


Mina nya prylar


En kassett-inspelare och en boll med ett lamm innuti! = 25:- på loppis

Mamma föll pladask för den lilla bandspelaren och vi hoppas innerligt att den fungerar, för när mamma var liten spelade hon in band med morfar och mormor och det är ju kul att ha när man blir stor. Det kan ju dessutom bli bra kultvärde i en sån här ball spelare om man tar hand om den. Vi hoppas den funkar helt enkelt!

Bollen var kanon! För igår när grannarna under oss var barnvakt åt mig en kort stund, så fick jag leka med deras hamster som sprang i en sån här boll, så nu kan jag låssas att jag har en egen hamster! :)

Kram på er!


Dagens outfit ;)

Kjol från Polarn och Pyret och body från Lindex. Snyggt!

Just nu så är det playdate hemma hos oss! Alex och Mia är här, vi ska snart äta lunch tillsammans, men innan det så ska vi leka klart! Vi köpte några små leksaker var på marknaden, ska visa dem senare! Kram på er!

 


Barnmarknad med Alex

Yeey! Godmorgon vänner.
Idag ska vi leta billiga prylar som vi inte ens ska köpa, på en barnmarknad här runt hörnet. Mia och Alex kommer så vi ska leka med dom och så kanske vi bjuder dem på lunch om dom vill.

Just nu ska vi äta frukost, och sen ska vi göra oss fina och färdiga för att gå ut genom dörren.
Hörs senare!

Lär mig att somna!

Hur gör man egentligen för att somna när man är trött men inte vill sova.
Mamma lägger mig i sängen och sitter bredvid. Så fort jag nuddar sängen så gallskriker jag otröstligt.
Mamma tröstar, läser, gosar (Genom spjälorna), ger mig vatten, ger mig nappen, sjunger, klappar, buffar, men jag bara gallskriker helt otröstligt. Hur ska jag lära mig att somna?

Alla tips är välkomna.

-Tror på att om jag tar upp Coco när hon skriker så påvisar jag att hon har rätt i att sängen är dum/hämsk/tråkig. Vill alltså inte ta upp, men hur illa kan man låta det gå? / Mamma Ellen.

Kramar från oss. Trötta oss.

Åh vilken dag!

Idag har jag varit hos doktorn, jag var inte sjuk, bara gnällig. Ha! Gnäller vidare!
Sedan gick jag, mamma, pappa och Emelie och Moa till Frölunda Torg där fikade vi och sedan shoppade mamma lite kläder och sedan gick vi till mammas doktor. Där lekte jag och bajsade ljudligt!

I morgon är det barn-pryl-marknad här i området, så ikväll ska mamma lämna in kläderna som vi ska sälja, men först fick hon märka om ALLA plaggen men en ny siffra för hon hade skrivit fel siffra från början. Efter det fick vi raggar barnvakt i trapphuset till mig ikväll när mamma ska gå över med sakerna, Vi hittade en snäll pappa en våning ner som kunde tänka sig att ha hand om min i dryga tio minuter :) KUL!

Nyss så fick jag mellis medan mamma skulle fixa sin mat, kolla vart jag fick äta!!

På skärbrädan vid spisen... WOW!

Hörs senare!

Smartis

Hallådär! Idag har mamma jobbat och inte haft en aning om vad jag och pappa pysslat med, och så får det förbli, så iodag tänkte vi mest tipsa lite snabbt om Go'Boken som är en bokklubb för barn. De flesta har säkert redan hört talas om Go,boken men jag vill ändå TIPSA om att deras startpaket är sperbilligt (59:-) och det ingår en hel drös med användbara grejor och det är inget köptvång senare.

Om man går med i Go'Boken kan man välja mellan lite olika böcker till sitt startpaket.
Jag valde en bok som mamma känner igen från när hon var liten! Helt otroligt att det fins så gamla böcker!?

Jag hittar tyvär ingen bild på boken, men det är en mjuk blå bok där man får mata, bada och borsta tänderna på en liten kanin.

Nu ska jag sova. Godnatt mina kära vänner. Vi hörs betydligt mer i morgon! KRAM

Jag hatar när mamma städar!

Och det har mamma gjort hela dagen nu.
Jag fick träffa Viggo och Malte lite i morse. Och sen var det visst städdax.

Jag gillar dammsugaren, men det är ju ett ganska kvickt moment i storstädning. Moppen var jag lite rädd för och diskandet är det värsta jag vet och för att inte tala om dammtorkandet...

Jag vill att pappa ska komma hem nu så vi får något annat att se på än varandra. Pappa jobbar lunch men kommer nog sent, vi ogillar när pappa kommer sent. Och min feber går aldrig ner och mamma får fortfarande byta blöjor på mig några gånger i timman.

Nu ska vi leka tills vi stupar.

Hej på er

Efter en sömnlös natt...

Bäddade mamma ner mig på golvet framför TV'n.



Där låg jag och tittade upp på mamma som kollade på nyheterna. Mysigt. Mamma är trött. Jag med.
Det här kommer bli en lång dag, och inte bara för oss, pappa fick inte sova han heller, och han måste ju jobba idag. Jag hoppas min feber kan gå ner så att jag får sova lite innan pappa kommer hem så att jag kan vara en glad tjej då. För i natt var jag allt annat än glad!

Kram på er.


Rösta på mig!

Rösta på mig

Klicka och gör mig till Bloggkändis ;)


Nya gaddar på G

Pet -pet på tand som är på väg upp.


Hejsan igen! Idag var en trevlig men ganska tung dag för mig! Jag har feber och är trött allt jämt.
Men vi har hunnit med allt vi ville och jag fick leka av mig hemma hos Moa, så jag kom hem trött och kinkig lagom till kvällsmaten och pyamasen typ. Lite hemma lek hann vi med innan! Vi jagade varandra och så såg vi lite granna på barnprogram, fastän det är ajja-bajja.

I morgon blir det nog hemmadag. Ta hand om hemmet och varandra. Sen ska vi kramas med pappa på kvällen!

Tjipp-tjopp tjenare! Vi hörs senare! (I morgon)

Jag är ju en tösabit!

Bara en så söt tjej som jag kan få en sån här go kram av en pojke :)

(Det var någon som komenterat och undrat om jag var en söt pojke?! )


Hej hej, från en TJEJ!

fula miner!

Hejsan allihopa!
Alla har ju någon slags fotopose som man plockar fram på bilder där man inte vill vara allvarlig, mamma gör peace täcknet fast bakvänt, det sitter i sedan hon var mindre.
Jag plutar med läpparna, men inte på det där söta viset som flickor ska, utan, heltokigt, ganska fult :)
Hur gör ni?








Det här var ett axplock utav bilder där jag busar med läppen på kort! Alla är tagna inne hos grannarna :)

Nu ska vi snart sticka iväg på dagens upptåg. Men det blir nog ganska lugnt idag trots det vi har att göra, för jag är lite febrig, jag tror det är mina tänder som spökar med mig igen... Typiskt att man måste få så många. Och när man fått dem, då ska de ramla ur, det har jag hört... VILL INTE!



Mamma lagar mat

Jag jävlas så med min mamma att hon nog snart ger upp. Hon sa något om att jag ska slippa äta för evigt... Härligt!
Men så hörde jag att de pratade i telefonen om mitt ätande nu och mamma fick tips från BVC här är dem:

  • Jag ska få vara med och duka fram
  • Vi ska äta tillsammas vid varje mål
  • Jag ska alltid ha en egen sked och om jag inte vill bli matad så ska jag slippa
  • Jag ska sitta så länge jag känner för det och sedan tacka för maten
  • Hjälpa till att ställa undan tallriken så att jag ser att det är slut på matdax
  • Om jag ätit dåligt ska jag få macka på samma vis en timma senare eller så
Ska bli roligt att få delta mer i maten tror jag, hoppas det kan få mig att gilla käk, mamma säger ju att det är dagens höjdpunkt. Nu lagar mamma mat och jag är en tröttfis. Mamma ska äta lax och jag ska få min vanliga äppelgröt.
Men så kokar mamma rotsaksstavar till mig att ha i morgon. GOTT!


Något som jag gillar är att äta böcker!

Kram och godnatt på er!

♦Hejsan igen raringar!

Då var vi hemkomna från en ganska skaplig promenad. Vi lämnade pappa på jobbet med Emelies familj medtågandes. Härligt väder men det var lite småkyligt om tassarna.
I morgon bestämde vi att vi ska handla lita mat och sen så ska vi, om hälsan tillåter, bege oss till ÖF-Alex, vårt favvoställe här i Högsbo!

Nu tänkte jag visa lite bilder som mamma tog när jag lekte med hunden Beta hemma hos mormor och morfar! :)





Hej på er!

Dagens Outfit :)


Nya byxor ifrån Alfons Åberg. Köpta på FactoryOutlet i Vingåker.

Den höll dock inte så länge för ganska så nyss så fick jag äta själv...




Äta äta äta....

Nu ska vi snart på promenad! Hörs senare!

God morgon?

Hejsan! Idag vaknade jag massvis med gånger innan jag fick gå upp, mamma tappade tålamodet på att kuta som en jojo in till itt rum så hon sov på golvet bradvid mig. Då sov jag bättre. Jag hade troll under sängen i natt det är jag bombsäker på!!

Tänkte visa lite bilder ifrån träffen hos Ida och Olivia och deras familj...

Här leker vi med en skurhink...


Jag pousar som vanligt och Olivia är påväg till något spännande

Jag älskade hunden Elsa. Hon var lagom liten och lagom gosig.

 

Just nu tittar mamma och jag på Fåret Shaun, mamma hatar fåret Shaun, jag älskar honom.

Hörs senare vänner!

 



Mamma är sjukling

Därav den kassa uppdateringen.
Vi ber om ursökt, och så går vi och lägger oss så att vi är pigga och kan berätta om vingåkerssresan i morgon!
Kram på er.

Här äter jag på hunden Betas boll :)



Hejsanhoppsan.

Idag var det ett inplannerat badhusbesök på menyn men jag är magsjuk.
Jag är pigg och glad men mamma får byta blöja minst tre gånger i timman.
Vi saknar pappa massor nu och vi ska åka hemmåt klockan tre. Ska bli sådär kul att åka tåg när man är magsjuk.
Tur att mamma är frisk! Annars hade vi behövt någon som fick ta hand om oss på resan.

När vi kommer hem ska vi nog gosa ner oss i soffan och tigga om kramar.
Men innan det så ska vi leka lite mer med mina kusiner!
Igår lekte jag med dem så att vi glömde bort att jag nog borde sova. Jag var så speedad och glad så tiden helt enkelt bara åts upp av alla glada munnar. Jag somnade kanske runt nio, så det är ju inte hela världen tycker jag, men mamma vill ju att jag ska sova senast åtta... Vi får se om jag tänker vara snäll om nätterna nu när vi kommer hem igen, för här har jag bara velat kramas med mamma natten lång.

Igår hälsade vi på hos Olivia och Ida (Kommer bilder), dom har en söt liten hund som jag brottades lite med, jag tror jag vann :) Varken jag eller Olivia ville egentligen ses, så vi passade på att tjuta järnet så våra mammor fick att göra mellan kaffeklunkandet och pasta ätandet och tårtbakandet (Olivias pappa fyller år idag...Grattis!)

Nu ska jag ta och äta upp min BVC-bok som ligger här på köksgolvet och skräpar... Det ser smarrig ut!!

Hejsan alla gamla godingar!

Jahapp då har man varit här halva vistelsen. Hunnit med en hel del, bland annat träffat på gammelmormor och visat filmen där jag står i Mattias hand :) Hon tycket det var helt otroligt och jag blev så stolt!

Jag klappar i händerna hela dagen lång nu när jag lärt mig. Det är superskoj och jag får massvis med uppskattande blickar från alla runtomkring.
Idag har vi hunnit med att fika med två gamla godingar från mammas "tidigare liv" Anna och Kim. Det var två skojfriska filurer och jag visade dem mitt tåg och min ljudbok. Jag tror dom gillade mig. (Vem kan med att ogilla mig lixom??)

I morgon bär det av utimot Högsjö, där ska jag få leka av mig med Olivia, min faddersyrra och så ska jag väl få en och annan kram av faddermamma Ida. Härliga tider må jag säga! Men attans vad vi saknar pappa. Och alla andra med där hemma såklart, men mest pappis...

Idag blir det ingen bild för det är dåligt med bilder på mig på morfars dator. Håll till godo med gårdagens klappahändernafilm och allt annat skoj på sidan! Och tillsist- Godnatt och sov sött, det ska jag göra!

ps. Inatt sov jag i mammas säng halva natten, det var länge sedan, myspysigt och supervarmt!


Klappa händerna när du är riktigt glad!


Klapp-Klapp

Hejsan vänner. Då var vi landade i södermanland. Vi har fikat med Jonte och jag fick superfina sommarskor av honom <3, efter fikan så åkte vi hem och åt kvällsgröt hos mormor och morfar. Jag jagade hunden i ungefär en timma sedan provade jag på att gå i trppan, det gick ett trappsteg sedan blev jag en fegis :) Vi har nu bäddat upp den fina blå resesängen som vi fått låna, och nu ska jag sova gott!

Först ville vi ju bara visa att jag lärt mig att klappa i händerna, mamma hade svårt att hinna med att få det på film, men i slutet på denna film ovan så kommer det minsann en klapp. Nu klappar jag för fullt helatiden!

Nattinatt på er!


Godkväll!

Nu bär det snart av mot Södermanland, och morfar och mormor.
Det ska bli kul att åka tåg och att träffa all djur. Och Mammas vän Jonathan. Det var länge sedan, jag var bara två månader när vi sist sågs! Jag fick de där fina tofflorna och den blåvitrandiga tunikan av honom.




(Ursäkta att jag inte har några brallor på :) )

*********************************************************************************

Jag vet inte alls hur det kommer bli med uppdatering, men kameran ska med så vi får väl ta ett inlägg långt som attan annars när vi kommer hem. Vi kommer saknar Moa och Emelie ganska mycket, men mest kommer vi att sakna pappa. Oj ja. Min fina lilla pappi som ska jobba och slita... och ligga i soffan helt utan oss. Han kommer nog ha det fint utan oss :) Och med lite tur har vi så skoj att vi inte tänker så mkt på att han inte kramar oss godnatt om kvällarna!

Mormor har fixa med en resesäng och vi ska sova på övervåningen i deras fina hus. Mysigt!



Hoppas vi hörs snart vänner! KRAMAS!!


Om idag.

Hejsan goda vänner!
Idag så gick vi ju till Frölunda Torg för att ge mamma klädinspiration, fika för att fira att vi är brudar och för att umgås med Emelie och Moa. Det var en trevlig dag och vi han med massor med lek och bus innan jag och mamma tillslut gick hem för att möta upp pappa hemma. Då var han inte hemma ännu, utan vi möttes av grannarna som var i full färd att ringa på vår dörr. MER LEK! Oj vad vi satte fart där in mitt rum för att ta en lek-runda innan kvällsgröten.
-Som för övrigt var min gamla favorit som varit slut i alla affärer i en evighet. Så idag åt jag minsan gröt, jag åt upp gröten, och lite macka med. Det ni! Här är en liten tjej som ska bli rultig!


Gammal bild från Malaysia-resan. Det var tider det!

***************************************************************************************

Imorgon ska mamma jobba och om jag känner henne rätt så kommer hon inte hinna med min blogg. Typiskt mammor att vra upptagna. Undrar minsann hur det ska bli med bloggen när mamma börjar jobba... Det blir låååånga inlägg på helgerna kanske?

Och hörrni! På onsdag bär det av mot södermanland det sköna. Vi ska hälsa på hos mormor och morfar och bli ompysslade! Och så ska vi få leka med hunden och katterna och kanske något annat barn om vi har tur!

Kram på er alla så hörs vi som senast på onsdag morgon.



Bra bebisskoj!






nu ballade sidan ur. det får bli ett kort avslut! puss

Grattis!

Grattis!

 

ett hjärta till alla oss brudar, kvinnor, tjejer, töser osv!


Till alla damer jag känner! Idag är det vår dag! Det firar vi med något gott och något skoj.
Själva ska vi till FrölundaTorg och luncha och kanske shoppa lite, med Emelie och Moa! Två brudar vi gillar skarpt!

Hörs ikväll! PUSS

vit klassisk vs. röd spexig!?

Jag vill ha ett kök när jag blir stor! Men vilket vill jag ha?




klicka på spisarna för att beställa!


Mamma-Gumbo

Afrikansk dans var min melodi!
Först så satt jag där i en ring på golvet med en blandad kompott barn. Tittade på MammaGumbo som hon kallades, den rosa söta tanten som sjöng.

Hon lät tokigt men de spelade fint och så översatte de alla sånger så vi förstod.
Tillsist öppnade jag mitt lilla bebishjärta och smalt. Underbar dag! Vi dansade järnet varmt och trummade på trummor och tittade på hur de dansade afrikanskt. Jag vill dit igen och igen och igen!

MammaGumbo hade ingen mobiltelefon som mamma, utan i afrika så ringer de med trummor, jag fick ringa på MammaGumbos mobil-trumma! Och vet ni vad, jag fick inte berätta, men det var så kul, Gumbo betyder BEN, så hon heter MammaBEN... HAHA toktant! :)

Nu ska vi sova efter en härlig långpromenad, dans och lek med Moa. Nattinatt!


Frukostbordet!

Hallådär!
Nu har vi varit ute och gått och lagat frukost till pappa!
Jag vill gärna se på nära håll när mina förä'ldrar äter frukost, så då står jag såhär vid kanten och tuggar på bordet och skriker och gapar tills jag får sitta i någons knä.


Ge mig uppmärksamheeeeeeet!

Efter tillräckligt mycket tjat så leker dom med mig! Här leker jag med pappa! Han är förbaskat skojig den gubben :) Min favorit pappa som är bäst av alla!


Buspappa och jag!


Kram på er


Moas mamma hittar!!

klicka HÄR !! Sedan klicka på alla pållarna!


God Morgon!

Ville gå upp 05:25 i morse. Men fick nöja mig med att kramas i soffan med mamma till sju.
Nu är det high-life och lekstuga! Strax är det frukost och sen är det morgonpromenad! Yey! Jag gillar mammas nya vana, (Om den håller i sig) för att sova i vagnen är det bästa jag vet, och jag sover alltid en morgonlur efter frukost. Så att få göra det ute kommer bli hääääärligt!

Sedan ska vi hem och invänta den afrikanska dans träffen. Det låter spännande och jag tror jag kommer gilla det!?
Egentligen skulle vi ut på landet idag men vi kunde inte bestäma något igår så vi verkar skjuta på det. Om vi har tur så vill de komma på dansen! Vi får se.

Imorgon blir det middag hos FadderPappa! Det ska bli spännande, undrar vart jag ska sitta och om dom har någon leksak? :)


Hejsan igen!

Nu ska vi se om vi kan uppdatera er lite mer ordentligt :)
Här kommer lite bilder från vårt tidigare plättkalas!


Fabriken


mm jag hittade något...


En plätt som var good!

Mamma smaksatte med palsternacka, morot och klibbade ihop dem två och två med leverpastej i mellan! GOTT!

**********************************************************************************

I morse när vi vaknade så stressade mamma runt och donade med det mesta man kan dona med sådär på morgonkvisten, bland annat göre rent mig i baken och ge mig gröt och borsta våra gaddar och sådär, sedan väckte vi pappa och så åt mamma och pappa frulle medan jag tog en tuppis, sedan bar det av ut till Älvsnabben, vi skulle till hisingen och fika. Jag fick åka båten över och se på isblocken i vattnet! Spännande värre! Moa och jag hade en mysig lunchdate med våra mammor, sedan fick vi gå hela vägen hem till frölunda igen. Skön dag, men vi var trötta på vägen hem så vi fyllde på med fika hos Emelie och Moa innan vi knallade hemmåt igen.

Imorgon ska vi eventuellt på Afrikansk dans på Axelhuset! Kom dit vettja! kl 14:00 för alla barn!

Nu vill jag låta mina päron lysa här tills i morgon! Puss och hej!


Vist är dom fina!?


GODNATT!

Hemma!

Lång dag ute i det fina vädret! Bitigt i kinderna men jäkligt skönt!

Nu ska jag och mamma leka järnet i någon timma innan det är dags för plättvärkstad!
Finns det någon som har bra tips på plockvänlig mat som går att göra mjölkfritt så känn er välkommna att dela med er!


Här var jag yttig och pyttig och trött!


Ser om vi får tid att uppdatera om resten av dagen sedan!? :) Kram på er


Hallådär!!

Förlåt för min kassa uppdatering med det har varit mkt för mamma i går och idag.
Mamma har fyllt år så jag och pappa bakade tårta hela torsdagen! Och sedan bjöd vi grannarna på tårta! Gottinamnam!

Idag så har vi varit på långpromenad och nu leker jag hos Moa. Mamma fikar på kaffe och sen ska vi hem och steka nya plättar!

Hörs senare! Ni får tyvär hålla tillgodo på tidigare inlägg till ikväll! Kram på er pysar! // Coco

Morgon med pappa...

Och vipps så var pappa ute genom dörren och påväg till jobbet.
Jag vaknade medans pappa var hemma i morse, det händer ganska sällan, så nu fick vi kramas lite innan han gick. Det var mysigt. Jag gillar verkligen pappa! <3

Idag ska jag och pappa kanske vara ensamma hemma på kvällen för att mamma ska på något modellmojs! Mysigt att nattas av pappa, det är nog min favorit nattare. Tror jag.


En gammal bild ifrån en fika när jag var drygt en månad. Slumrar sött i pappas famn!

Vi blev bjudna på frukost hos grannarna i morse ju! Kanontrevligt och skoj att äta borta. Men jag åt inte så mycket ändå. Däremot så sov jag hela natten utan att vakna en enda gång! WOW! Jag har fått massvis med beröm.

Nu ska jag nog sova ett tag till. Sen ska vi göra oss fna och gå till Frölunda Torg tror jag.


Gah!

Idag hade vi verkligen en heldag ute!

Det var supermys på axel, vi sjöng massor och lekte med lego!
Jag åt massor med mat och kröp omkring och stylade. Sedan åt jag middag på stan med Mia och Alex, det var trevligt och ganska gott. Sedan shoppade vi, det mesta utav det jag visade ifrån Lindex tidigare i veckan. Och så köpte vi ett gäng färgglada strumpor ifrån H&M.

Nu är vi hemma och trötta. Åt dåligt med kvällsmat och vill inte somna alls. Men det har varit en bra dag och vi är nöjda! Hoppas alla mina vänner haft det fint? Nu ska jag verkligen försööööka sova, jag är jättetrött!!


Pressent tips! ;)

Dagens köptips! Bluebox.se Har massvis med akutgovor till bebisar och föräldrar. Jag hittade minst två saker som jag vill ha :) Fyller ju år om tre månader! *blink blink*




Skallror ifrån BlueBox.se Klicka på bilden för att beställa!


Sockor som ser ut som skor från BlueBox, klicka på bilden för att beställa!


Jaha, då ska man snart till öppna förskolan och sedan bär det va mot stan för en shoppingrunda. Ska bli SÅ skoj!






04:56 somnade mamma på mitt golv...

Haha, mamma var nog trött i natt. Inte jag. Jag tog en tidig morgonbajj i blöjan. Skrek tills jag fick den bytt. Vägrade sedan att somna om. Så mamma fick sova på mitt golv. Det var trevligt med natt-date så efter att mamma somnat så bestämde jag mig för att göra detsamma. Somnade i fotändan. Vaknade vid huvudändan strax innan sju. Nu är det High-Life här hemma. Jag är speedad som aldrig förr! Mamma tittar trött på mig när jag möblerar om lä'genheten och pyntar den med alla mina prylar.


Hörs senare!



Hej igen.

Det här är jag idag!

Jag har på mig en ny body från Name it som det står "Lets rock this friday" på och så är det en femtiotalsmick i sidan på den. Supersnygg om vi får tycka! (Kostade 99:90 på Rebel på Frölunda Torg.)

Som ni ser så äter jag på ett monster. En dinosaurie som jag fick av en snäll tant på MCD här om dagen. Hon kom fram och gav mig den trots att jag inte ens åt ett Happy Meal?! :) Kanoners tycker jag.

Sedan så måste jag bara visa en galet skoj grej jag fick av grannarna! Jag tror de tycker att min värld är lite väl rosa och luddig, så jag fick "Min första bok om arbetsfordon!"


Kanonbra bok! Nu kan jag skryta inför grabbarna när jag vet hur en dumper ser ut ;)

Strax kommer Frida så nu måste jag vila upp mig!


Trött dag.

zzZZzzZzzzZzz zz
Sovit massor idag fastän vi inte hunnit göra så mkt.
Pappa ska gå på stan inna jobbet och jag och mamma vet i tusan vad vi ska hitta på. Det skulle vist bli dåligt väder med. Vi får se vad vi gör. Kanske tvingar grannarna att umgås lite?

Här kommer lite bilder från när jag lekt inne hos grannarna!







Nu ska mamma dra ett varv med snabeldraken och jag ska hänga på och stå over hålet där det blåser varmluft! Jajjemensan.

Hej så änge! // Coco

RSS 2.0