Godkväller!

Hejsan mina söta läsare, om ni finns kvar villsäga? :) Har ju varit väldans dålig på uppdateringen sedan mamma började jobba. Pappa tar inga bilder och mamma orkar inte hjälpa mig på helgerna. Men nu är ju mamma och jag lediga tillsammans igen. Till januari tror vi men vi vet inte? Mamma ska hitta ett jobb och jag ska hitta ett dagis.

Idag har vi verkligen inte haft så mkt att göra. Vi lekte i snön i morse som sagt, men det var väl det. Vi har lekt lite med hostiga grannpojkar, men det var mest bråk om vems legobitar som var vems, och alla är ju mina från början så jag bara skrek åt dem!

Imorgon ska vi nog till Maria i Kortedala. Leka på Noas rum och äta mat tillsammans. Det kan nog bli kul, sen på kvällen ska vi kanske träffa Emelie och Moa, och så vill vi hinna med att handla med så vi slipper äta pyttipanna i morgon igen...

Ingen mer bild tyvär, så jag bjuder på en gammal från i sommras:



Jag och pappa! Jag saknar honom redan... <3


Halloj!

Det har snöat i natt!
Jag vaknade halv nio med ett glädjetjut! Ut och leka direkt efter frukost, lite läskigt var det, och kallt om händerna, men kul att titta på! Alla barn som åker i backen såg ut att ha så skoj, jag får ta och be mamma köpa en pulka idag!

Här kommer en bild:


Hörs ikväll!

Lite mer film!

Hejsan igen!
Idag fick jag vara uppe aldeles för länge, men så blir det ibland. Och det kan man ju göra till något mysigt, det gjorde vi. Vi var hos Moa och tittade på Idol och åt poppcorn. Jag ÄLSKAR popcorn.

Jag fick ta med mig min nya docksulky till Moa, det var skoj, jag körde den själv både dit och lite påvägen hem! Det snöade när vi gick hem så det blev spår av sulkyn på vägen, det var kul! Och att köra på mamma på benen var superskoj, skrattade så jag fick stanna och hämta andan efter varje ben-krock!

Nu ska jag iallafall sova sött och förhoppningsvis inte drömma mardrömmar om Moas läskiga Grodnalle som jag hat-älskar. Lite mer film, sen blir det natt-natt! :






Det var det. Kram på er! Hörs i morgon!

Sådär ja!

Nu kan mamma hjälpa mig, att hjälpa er alla följa mig igen!
Mamma är mammaledig med mig tills hon får ett jobb och jag får ett dagis. Spännande.

Aldeles för nyss så stängde pappa dörren om sig och åkte iväg med farmor Christina till tåget. Tåget som ska ta pappa till Katrineholm och till vårat nya liv. Han tjuvstartar medan kag och mamma sitter här i Götet och samlar ihop oss inför avfärd.

Vi ska hinna med att måla om, packa ned och säga hejdå. Det får ta oss fram till 6/12. Då kommer flyttgubbarna.
Oj så spännande, läskigt och kul och tråkigt!

Jag tänkte börja med att uppdatera er med det lilla nya som befinner sig i mammas telefonkamera. Här kommer det:


Moa och jag lekte i sandlådan. Tror det var i Oktober. Det är ju alltid svårt att fånga på bild när det händer skojigheter, men vi gör vårt allra bästa!


Här var jag på naturhistoriska med mamma, pappa, Moa och moas pappa och Oliver och Olivers pappa. Jag hade så himla skoj. Erövrar världen med mina fötter. JAG KAN GÅ! Tänk så kul det är att kuta omkring.




En liten filmsnutt på hur det kan vara när grannarna är hos oss! Vi kommer sakna dem massor!

Det var lite granna, kommer mera ikväll, eller om ett tag. Laddar upp ett gäng klipp till men det tar lite tid.
Kram på er sålänge!


RSS 2.0