hejsanhoppsan!

då sitter vi här igen och slåss över Youtube-klipp. Enda lösningen för mig (Mamma Ellen) att få kolla bloggar och lära nyheter och plocka ut pengar från exempelvis försäkringskassan.
Tyvär har vi inga bilder att bidra ,ed för vi har inte ens plockat fram kameran sedan vi flyttade och Iphonekameran går det inget vidare att fota med för Coco vill hålla själv och NIIIINGA! Ninga!

Tänkte berätta att det går bra för pappa Johan med körningen och nu räknar vi ned tills han har sitt kort i handen! Uppskrivningen gick ju som smort och igår var han i Flen på långlektion som gick bra och han fick rätsida på att svänga vänster på landsväg.

Den här helgen jobbar Johan fredag-söndag med enbart stopp för sömn, så vi ses inte så mkt och Coco tjatar en hel del efter sin pappa. Hon sover bara hela nätter när han är hemma, vilket det känns som att han aldrig är... Hoppas som sagt på körkort snart! :)

Jag själv jobbar på samma jobb som Johan men jag jobbar som både städerska, servitris och kock. Det går sämst som kock men det är klart roligast! Besök gärna helmsidan och kolla på alla fina bilder! www.Dufweholm.se <--Klicka

Vi ska ta fram kameran idag och se om vi kan få till lite bilder på hur vi ser ut och hur vi har det här hemma nu! Idag är det 24 minusgrader ute så vi kommer nog stanna hemma, men det kan vara skoj det med ibland, vi leker fortfarande mest med Lego, så det blir väl det vi hittar på idag.

Stor kram!

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej!

Vill gärna ses men vete sjutton när vi ska få till det. Nu har vi ju dessutom köpt hus som ska totalrenoveras så nu fick vi ju inte precis mer tid...

Men någon gång ska det väl stämma, vi får hålla det öppet och om du har tid nån gång så kan du ju alltid ge ett förslag så kan vi se om det passar.

Kram

2011-02-19 @ 21:26:59
URL: http://nissetroll.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0